Skip to main content

Πέπλο ομίχλης στην ανατολική Θεσσαλονίκη-Δύο αεροσκάφη δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν (φωτο)

Λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στα ανατολικά της πόλης και κυρίως στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία υπήρξαν δύο παρεκκλίσεις πτήσεων

Δύο παρεκκλίσεις αεροπορικών γραμμών σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας λόγω του πυκνού πέπλου ομίχλης που κάλυψε τα πάντα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κυρίως την περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, πτήση της Ολυμπιακής/Aegean από Αθήνα με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στις 08:55 στη Θεσσαλονίκη δεν κατόρθωσε να προσεγγίσει στο αεροδρόμιο της πόλης και επέστρεψε πίσω στην πρωτεύουσα.

Παράλληλα, πτήση της Ryanair από το Μιλάνο και προορισμό τη Θεσσαλονίκη με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στις 09:25 δεν κατάφερε, επίσης, να προσεγγίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω της ομίχλης, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει και να προσγειωθεί στην Αθήνα.

Εκτός από τις δύο παρεκκλίσεις πτήσεων δεν έχουν προκληθεί καθυστερήσεις που να σχετίζονται με το φαινόμενο της ομίχλης.

Στην ευρύτερη περιοχή το αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη επικρατεί έντονη ομίχλη, που όμως τις επόμενες ώρες αναμένεται να εξασθενίσει.

Δείτε φωτογραφίες: