Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία Καλαφάτη-Ράπτη

Οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν παρέμβαση στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη στην οδό Κατούνη και της Έλενας Ράπτη στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη.

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη πραγματοποίησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα.

Ειδικότερα, ομάδα ατόμων μπήκαν στο κτήριο όπου στεγάζεται το γραφείο του κ.Καλαφάτη στην οδό Κατούνη στα Λαδάδικα, έγραψε συνθήματα στους τοίχους έξω από το γραφείο και πέταξε τρικόκια με υβριστικό περιεχόμενο κατά του πρωθυπουργού και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Σημειώνεται ότι την ώρα εκείνη το γραφείο ήταν άδειο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, που μπλόκαραν τα άτομα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Κατούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει και προσαγωγές.

Παράλληλα μικρή ομάδα οπαδών βρέθηκε έξω από το γραφείο της Έλενας Ράπτη στην οδό Εγνατία στο ύψος της Καμάρας και αφού φώναξε συνθήματα αποχώρησε.

Ο Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας την παρέμβαση, είπε χαρακτηριστικά πως «επικοινώνησα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους δήλωσα ότι δεν επιθυμώ τη δίωξη των ατόμων που προσήχθησαν κατά την έφοδό τους στο πολιτικό μου γραφείο».

«Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία», πρόσθεσε.