Skip to main content

Δήμος Θεσσαλονίκης: Παραιτήθηκε ο Αβαρλής για εμπλοκή του σε ιδιωτική υπόθεση με φακελάκι

Ο Κ. Ζέρβας έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής

Την παραίτησή του από την αντιδημαρχία Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο Γιώργος Αβαρλής, λόγω της δικαστικής εμπλοκής του σε ιδιωτική του υπόθεση.

Ο κ. Αβαρλής κατηγορείται ότι πήρε φακελάκι για να τακτοποιήσει - με έναν ακόμα λογιστή και μια εφοριακό - υπόθεση φαρμακοποιού πελάτη του, ο οποίος κατήγγειλε και το περιστατικό.

Την παραίτηση Αβαρλή έκανε δεκτή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. «Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής με αφορμή δικαστική εμπλοκή για ιδιωτική του υπόθεση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λιτή ανακοίνωση του δήμου.

Να σημειωθεί ότι το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησε στη σύλληψη του πρώην, πλέον, αντιδημάρχου. Μαζί με τους άλλους δύο κατηγορούμενους, οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αβαρλής αρνείται την κατηγορία.