Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Παρών ο Μιχάλης Κούπκας στην εθελοντική αιμοδοσία

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα συμμετοχής του δημάρχου Θεσσαλονίκης στην εθελοντική αιμοδοσία.

Στο κάλεσμα συμμετοχής του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται από το Ιπποκράτειο ΓΝΘ, στην αίθουσα νερού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανταποκρίθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχαλης Κουπκας.

Σήμερα το πρωί ο κ. Κούπκας, ο οποίος είναι αιμοδότης εδώ και 15 χρόνια, έδωσε αίμα.

«Είμαι εθελοντής αιμοδότης εδώ και 15 χρόνια σταθερά. Δίνοντας αίμα μπορούμε να σώσουμε την ζωή ενός ανθρώπου. Ειδικά τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι μας, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη να στηρίξουμε τις τράπεζες αίματος των νοσοκομείων της πόλης μας. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο challenge» δήλωσε ο αντιδήμαρχος μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας.

Διαβάστε: Κάλεσμα Κωνσταντίνου Ζέρβα σε πολίτες να δώσουν αίμα

Από χθες άρχισε η λειτουργία της νοσοκομειακής υπηρεσίας αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Γ.Ν.Θ. στην αίθουσα Νερού του Δημαρχείου, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου (είσοδος επί της Βασ. Γεωργίου Α).

Οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 14.00.