Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Παρουσιάζει το βιβλίο του ο πρώην υπουργός Δημήτρης Στρατούλης

Η εκδήλωση θα γίνει, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, την Τετάρτη 16 Ιουνίου στο εξωτερικό αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Την παρουσίαση του βιβλίου «όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής»  του πρώην υπουργού επί ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη διοργανώνουν στη στη Θεσσαλονίκη οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ, το βιβλιοπωλείο το Κεντρί και η παράταξη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία

Η εκδήλωση θα γίνει, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, στις 8:00 μμ, στο εξωτερικό αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α' 1.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Περιφερειακή Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής.

Θα μιλήσουν οι:

Δημήτρης Ανδρεάδης, Οδοντίατρος-Στοματολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Οδοντιατρικού Τμήματος Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού.

Τάσος Κανταράς, Συγγραφέας, πρώην μέλος Δ.Σ.  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Κώστας Λαπαβίτσας, Οικονομολόγος, καθηγητής Πανεπιστημίου του Λονδίνου, πρώην Βουλευτής.

Θα απευθύνουν χαιρετισμό οι:

Κοσμάς Γεωργιάδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης.

Παντελής Χατζής, Διαχειριστής της διαδικτυακής ομάδας «νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι».

Αποσπάσματα του Βιβλίου θα διαβάσει η Στέλλα Τσατσαρώνη, Θεατρολόγος, Αφηγήτρια, Βρεφονηπιαγωγός.

Τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας του Βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δυο φορές, πρώην βουλευτής και υπουργός