Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πάρτι με Τσικνο-Πέμπτη Συμφωνία της ορχήστρας του δήμου

Το ρεπερτόριο θα περιλαμβάνει χορευτική μουσική από τους χώρους της pop, rock, disco, latin, έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και παραδοσιακή μουσική.

Ένα ανατρεπτικό αποκριάτικο πάρτυ μουσικής και χορού για το κοινό της πόλης με ελεύθερη είσοδο ετοιμάζει η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης στις 20 Φεβρουαρίου, Τσικνοπέμπτη, στο Φουαγιέ του Δημαρχείου.

Οι σολίστ, νεαρές καλλιτέχνιδες, το γυναικείο πολυφωνικό σύνολο ‘’Stringless’’ και η Νατάσσα Παυλίδου προσκαλούν σε χαρούμενη διάθεση και χορό όλους όσους θέλουν να διασκεδάσουν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης με συμφωνικό ήχο, με αποκριάτικη ένδυση ή χωρίς, τραγουδώντας ή και χορεύοντας μαζί με τους χορευτές του Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια, τις ενορχηστρώσεις, καθώς και την μουσική διεύθυνση υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Ένα ζωντανό μουσικό διάλειμμα θα προσφέρει η προσκεκλημένη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού της Κλεάνθη Ζαρίμπα.

Το ρεπερτόριο της βραδιάς θα περιλαμβάνει χορευτική μουσική από τους χώρους της pop, rock, disco, latin, έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, καθώς και ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Μουσική διεύθυνση, ενορχηστρώσεις: Θοδωρής Παπαδημητρίου

Σολίστ:

Νατάσσα Παυλίδου
    
Πολυφωνικό συγκρότημα ‘’Stringless’’:

Albena Koutova

Δωροθέα Μιχαήλ

Βασιλική Αλεξίου

Έλσα Μουρατίδου

Κατερίνα Μαυροφρύδου

Στέλλα Γιάλτζη

Χορευτές Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος

Καλλιτεχνική επιμέλεια – οργάνωση:

Μαρία Αθανασιάδου, Πρόεδρος Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος