Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πέντε διακοπές ρεύματος σήμερα σε διάφορες περιοχές της πόλης

Γεμάτο είναι σήμερα το ημερήσιο δελτίο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος στη Θεσσαλονίκη. Δείτε αναλυτικά ώρες και σημεία.

Αρκετές θα είναι σήμερα οι διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, είτε λόγω έργων από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, είτε λόγω κατασκευαστικών εργασιών.

Στην περιοχή των 40 Εκκλησιών θα έχουμε διακοπή από τις 08.00 έως τις 09.30 στην οδό Ηρακλειάς λόγω εργασιών λειτουργίας.

Στις Συκιές από τις 08.00 έως τιε 14.30 διακοπή ρεύματος στην οδό Βενιζέλου από αριθμό 20-40 και 5 -35 όπως κια στις οδούς Ηρακλειάς και Κορίνθου Η διακοπή θα έχει διάρκεια μίας ώρας σε κάθε πολυκατοικία που θα κόβεται το ρεύμα.

Στο δημοτικό διαμέρισμα Χορτιάτη από τις 09.00 έως τις 11.00 διακοπή ρεύματος θα υπάρξει λόγω κατασκευαστικών έργων στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.         

Το ίδιο ισχύει και για την περιοχή του Ασβεστοχωρίου από τις 10:30 έως τις 13:00 στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη από αριθμό 60 - 84 Και 57 - 85 Κλπ.

Το ίδιο θα γίνει και στην περιοχή της Εξοχής από τις  13:00 έως τις 15:00 και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Παπανικολάου μπροστά στο νοσοκομείο και την οδο Κρήτης.