Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΕΝΤΕ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ

Από αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Θέρμης και Αμπελοκήπων-Μενεμένης, το τελευταίο 24ωρο εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές.

Πέντε ακόμη περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Θέρμης και Αμπελοκήπων-Μενεμένης, το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα:

• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου Σύρου, ο οποίος τον Μάιο του 2019, αφού εισήλθε παράνομα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Δήμου Θέρμης, αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα και διαδοχικά τα δύο οχήματα του ιδιοκτήτη που βρισκόταν σταθμευμένα στην αυλή της οικίας του. Σημειώνεται ότι, τα κλαπέντα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων 20 και 25 ετών, διότι στις 20-08-2019 αφαίρεσαν μοτοσικλέτα από την περιοχή κέντρου πόλης.
• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου Σύρου, ο οποίος εισήλθε παράνομα σε κατοικία στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης και αφαίρεσε κοσμήματα, τιμαλφή και αντίκες.
• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου Αλγερινού, στην κατοχή του οποίου έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα αφαίρεσε την 02-08-2019 από όχημα στην περιοχή της Σταυρούπολης.
• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου Έλληνα (νυν έγκλειστου σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης της χώρας), διότι το Νοέμβριο του 2018 αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα από περιοχή της Αττικής.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ