Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Περιπολίες με πάνω από 20 συλλήψεις σε ένα 24ωρο

Αρκετές συλλήψεις πραγματοποίησαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης των τελευταίο 24ωρο για διάφορα αδικήματα.

Στην αυτόφωρη σύλληψη 26 ατόμων, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν αστυνομικοί στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
    
Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης Αστυνομίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τέσσερα άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, δύο άτομα για κλοπή κατά συναυτουργία, ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων, δύο άτομα για απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία και δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν πακέτα με λαθραία τσιγάρα, καθώς και συσκευασίες καπνού οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Ακόμα συνελήφθη ένα άτομο για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση με την οποία του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, ενώ συνελήφθησαν 14 άτομα για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.