Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΕΤΑΞΑΝ ΞΑΝΑ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Άτομα του αναρχικού χώρου πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της βουλευτού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ευθυμίου.

Νέα επίθεση στο πολιτικό της γραφείο, την τρίτη σε οκτώ μήνες, δέχθηκε η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου.

Άτομα του αναρχικού χώρου πέταξαν μπογιές και τρικάκια ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό Errol που απελάθηκε στη Γαλλία μετά τη σύλληψή του τον Δεκέμβριο.

Το περιστατικό διαπίστωσαν συνεργάτες της βουλευτού σήμερα το πρωί, όταν πήγαν στον χώρο, στον 8ο όροφο επί της Τσιμισκή 3.

«Οι ζωές μας δεν ορίζονται με σύνορα ή χαρτιά» αναγράφουν μεταξύ άλλων τα τρικάκια.

Η ανακοίνωση της Άννας Ευθυμίου

«Για ακόμα μία φορά δέχτηκα επίθεση αναρχικών στο πολιτικό μου γραφείο με μπογιές και τρικάκια.

Μια θρασύδειλη πράξη που είμαι βέβαιη πως κρίνεται καταδικαστέα από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Βιώνουμε μια δύσκολη συγκυρία, λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τέτοιου είδους έκνομες ενέργειες διαταράσσουν την κοινωνική ηρεμία, ιδίως αυτή τη δύσκολη περίοδο που η αλληλεγγύη είναι το ζητούμενο.

Προσωπικά θα συνεχίσω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα μαχόμενη ενεργά, με συνέπεια, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα.

Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία για την έγκαιρη επέμβασή της», αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ