Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πήγε να διαρρήξει σπίτι από το μπαλκόνι - Τον κατάλαβε η ένοικος και έφυγε

Ένας 18χρονος αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι 1ου ορόφου οικοδομής στην περιοχή της Καλαμαριάς - Έγινε αντιληπτός από την ένοικο και τράπηκε σε φυγή

Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός ο οποίος αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι 1ου ορόφου οικοδομής στην περιοχή της Καλαμαριάς με στόχο τη διάρρηξη.

Ο 18χρονος έγινε αντιληπτός από την ένοικο και τράπηκε σε φυγή επιβαίνοντας σε δίκυκλο μηχανάκι που είχε σταθμεύσει πλησίον, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν έξι (6) κλοπές, ήτοι τρεις διαρρήξεις οικιών, δύο κλοπές κινητών τηλεφώνων και μία διάρρηξη οχήματος, που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής. Για τα παραπάνω αδικήματα σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος έξι (6) συνολικά ατόμων, κατά περίπτωση.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 37χρονου αλλοδαπού και 42χρονου ημεδαπού, οι οποίοι τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2019 προέβησαν σε δύο (2) διαρρήξεις οικιών στις περιοχές Τούμπας και Νεάπολης αντίστοιχα απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν και θα υποβληθούν αντίστοιχα στις αρμόδιας δικαστικές αρχές.