Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Λόγω της διοργάνωσης του 54ου Ράλλυ ΔΕΘ στο Ωραιόκαστρο θα εφαρμοστούν εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Δείτε αναλυτικά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή στον δήμο Ωραιοκάστρου λόγω του αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία «54ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ» που διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 08.00 της Παρασκευής (08-10-2021) έως ώρα 19.00’ της Κυριακής (10-10-2021), η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Λόρδου Βύρωνος (Ωραιόκαστρο), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θεσσαλονίκης και σε μέγιστο μήκος τριακοσίων (300) μέτρων προς την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

Την Κυριακή δεν θα επιτρέπεται από ώρα 09.30 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της Ανώνυμης τοπικής οδού που διέρχεται από τις παρυφές του οικισμού Μεσαίου και σε μέγιστο μήκος 100 μέτρων.

Δεν θα επιτρέπεται από ώρα 09.30 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας από το ύψος της επιχείρησης «BON CHATEAU» και σε μέγιστο μήκος 100 μέτρων προς την οδό Ελ. Βενιζέλου (Ωραιόκαστρο) καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης μηχανοκίνητων οχημάτων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», αναφέρεται σε ανακοίνωση της τροχαίας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ