Skip to main content

Κλειστή Τρίτη και Πέμπτη η Μ. Αλεξάνδρου στον Εύοσμο-Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης σε δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος, η Διεύθυνση Τροχαίας ανακοινώνει διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικά σημεία.

Διακοπή της κυκλοφορίας σε σημεία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου θα σημειωθεί την Τρίτη και την Πέμπτη λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως αναφέρει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά: 

Τρίτη 05/01/2021

• Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Καραολή & Δημητρίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.
• Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Καραολή & Δημητρίου, 28ης Οκτωβρίου, Ολυμπιάδος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
• Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο μισό πλάτος της οδού 28ης Οκτωβρίου (ανατολικό τμήμα) στη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
• Θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Πέμπτη 07/01/2021

• Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Μουσών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.
• Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Καραολή & Δημητρίου, 28ης Οκτωβρίου, Μουσών, Πλάτωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
• Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο μισό πλάτος της οδού 28ης Οκτωβρίου (δυτικό τμήμα) στη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
• Θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Οι ανωτέρω εργασίες θα ολοκληρώνονται καθημερινά μέχρι τις 18.00.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τροχαίας.