Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πλήρωσε οφειλές 180.000 ευρώ προς την Εφορία ο «ΠΣΑΘ Ηρακλής»

Ο πρόεδρος και ο ταμίας του ΠΣΑΘ μετέβησαν στο κτήριο της Ζ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης και προσκόμισαν στο ταμείο επιταγή ύψους 180.577,70 ευρώ.

Σε πληρωμή μέρους των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Εφορία προχώρησε ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΘ, Γιώργος Σταματίου και ο ταμίας Ανδρέας Ταγαράκης μετέβησαν στο κτήριο της Ζ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης και προσκόμισαν στο ταμείο επιταγή ύψους 180.577,70 ευρώ.

«Μετά την πληρωμή της παραπάνω οφειλής παύει η ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί εις βάρος του προέδρου του Συνεταιρισμού Γιώργου Σταματίου αν και παραμένει η απειλή για νέες διώξεις καθώς δεν έχουν εξοφληθεί όλες οι οφειλές προς την Εφορία», τονίζει ο ΠΣΑΘ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ενώ προσθέτει ότι για αυτόν τον λόγο «συνεχίζεται η συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να διευθετηθεί το επόμενο διάστημα το θέμα των οφειλών του ΟΑΣΘ προς τον "ΗΡΑΚΛΗ"».

Σημειώνεται, όπως είχε αναφέρει η Voria.gr, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε υποσχεθεί στον ΠΣΑΘ ότι θα καταβληθεί από τον ΟΑΣΘ το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών ώστε να μην εμπλακούν σε δικαστική περιπέτεια οι νόμιμοι εκπρόσωποι του ΠΣΑΘ.