Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τελευταίο αντίο στον Μελέτη Καρατεκίδη (vid)

Ο Μελέτης Καρατεκίδης ήταν ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς αγωνιστικών αυτοκινήτων και ο αρχιμηχανικός του πρωταθλητή Ελλάδος στις αναβάσεις

Το τελευταίο αντίο στον μηχανικό Μελέτη Καρατεκίδη είπαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Ζαγκλιβέρι στη Θεσσαλονίκη συγγενείς και φίλοι. Πλήθος κόσμου που ταξίδεψε στη Βόρεια Ελλάδα από πολλά μέρη της χώρας βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Ακυλίνης όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Ο Μελέτης Καρατεκίδης, σύμφωνα με το newsauto.gr, ήταν ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς αγωνιστικών αυτοκινήτων και ο αρχιμηχανικός του πρωταθλητή Ελλάδος στις αναβάσεις (κατηγορία Formula Saloon) Μάριου Ηλιόπουλου. Είχε επιμεληθεί κορυφαία οχήματα του παγκόσμιου αγωνιστικού στερεώματος και τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σε ένα μοναδικό project που οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περίμεναν με μεγάλη αγωνία στις ειδικές διαδρομές.

Έδωσε τη δική του μάχη αλλά δεν άντεξε

Ο 38χρονος μηχανικός με κορυφαίες γνώσεις πάνω στα αγωνιστικά οχήματα άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας έπειτα από μάχη που έδωσε για σχεδόν τρεις εβδομάδες με τον κορωνοϊό. Την τελευταία εβδομάδα, οπότε και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο ο οργανισμός του δεν άντεξε με αποτέλεσμα να φύγει τόσο πρόωρα αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το τελευταίο αντίο

Η σύζυγός του δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο αγαπημένος της «Melo» δεν κατάφερε να κερδίσει την πιο σημαντική «μάχη» ενώ τα δάκρια του πατέρα του έκαναν και τις πέτρες να δακρύσουν. Σε βαρύ κλίμα και κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση ο Μάριο Ηλιόπουλος αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του μιλώντας για έναν πραγματικό και ανεπανάληπτο φίλο.

Πηγή φωτογραφίας: newsauto.gr