Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πολύωρες διακοπές νερού την Πέμπτη και την Παρασκευή λόγω εργασιών

Την Πέμπτη και την Παρασκευή καταναλωτές στο κέντρο και την ανατολική Θεσσαλονίκη θα μείνουν χωρίς νερό λόγω εργασιών σύνδεσης αγωγού.

Προβλήματα υδροδότησης θα σημειωθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή σε περιοχές της Θεσσαλονίκης στο κέντρο και τα ανατολικά λόγω εργασιών σύνδεσης νέων αγωγών που αφορούν την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, αύριο Πέμπτη, 8 Ιουλίου από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ200 που αφορούν την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στη συμβολή των οδών Δελφών με Μακεδονίας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μπότσαρη, Αρχαιολογικού Μουσείου, Κωνσταντινουπόλεως, Βασιλίσσης Όλγας, Μακεδονίας καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ακόμα, την Παρασκευή 9 Ιουλίου, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών Φ200 που αφορούν την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Αγγελάκη και στην οδό Εγνατίας – Στάση Πανεπιστήμιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Δημητρίου, 3ης Σεπτεμβρίου, Λεωφόρος Στρατού, Αγγελάκη, Εθνικής Αμύνης καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.