Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Διακοπές ρεύματος που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών λειτουργίας από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Δείτε αναλυτικά.

Αρκετές είναι οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών λειτουργίας από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεριμένα από τις 07.30 έως τις 12.30 στην Καλαμαριά η διακοπή αφορά καταναλωτές που βρίσκονται επι της οδού ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ, εκατέρωθεν των οδών: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΓΑΒΡΗΙΛΙΔΗ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ.         

Στην περιοχή της Χαριλάου από τις 08:00 έως 13:00 διακοπή ρεύματος θα έχουν οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν των οδών : ΖΟΥΜΕΤΙΚΟΥ, ΜΑΡΑΣΛΗ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ, ΑΛΚΥΟΝΗΣ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΤΡΥΦΩΝΟΣ κ.α.         

Στην Καλαμαριά από τις 10:30:00 έως τις 14:30 διακοπή θα έχουν οι καταναλωτές που βρίσκονται επι της οδού ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ, εκατέρωθεν των οδών: Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, ΚΟΥΣΚΟΥΡΑ, Θ.ΣΟΦΟΥΛΗ.         

Τέλος, πάλι στην Καλαμαριά η διακοπή αφορά τους καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν των οδών: ΕΥΕΛΠΙΔΟΥ, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΚΡΑ.        
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ