Τρίτη 18 Μαΐου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ

Διακοπή ρεύματος σήμερα από το πρωί έως το μεσημέρι στην περιοχή της Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη - Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα καταταλωτές στην περιοχή της Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή θα σημειωθεί από τις 8.00 έως τις 14.30. Αφορά τους δρόμους Ελ. Βενιζέλου, Πολυτεχνείου, Αμοργού, Δαγκλή και Κουντουργιώτου (για 2-3 ώρες σε κάθε δρόμο), όπου θα γίνουν εργασίες κατασκευής στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, με ώρα έναρξης στις 8:00 το πρωί μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ η διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων.

«Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ