Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πολίτες στο Ωραιόκαστρο... περπάτησαν για τα αδέσποτα (φωτο)

Μία εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και τη συγκέντρωση χορηγιών υπέρ των αδέσποτων ζώων και του συλλόγου Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.

Συντροφιά με τους σκύλους τους περπάτησαν το πρωί της Κυριακής στην περιοχή «Αλώνια» στο Ωραιόκαστρο πολίτες, συμμετέχοντας στην εκδήλωση - δράση της ακαδημίας εκπαίδευσης σκύλων «Dog academy training center» με τίτλο «Περπατώ για τα αδέσποτα», την διοργάνωση της οποίας υποστήριξε ο δήμος Ωραιοκάστρου. Η εκδήλωση έγινε με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και τη συγκέντρωση χορηγιών υπέρ των αδέσποτων ζώων της περιοχής και του συλλόγου Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της ακαδημίας ενημέρωσαν τους πολίτες για θέματα σχετικά με τη διαχείριση και την προστασία των αδέσποτων ζώων, παρουσιάσουν μεθόδους εκπαίδευσης σκύλων, ενώ οι συμμετέχοντες έπαιξαν παιχνίδια με τους σκύλους τους.

Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν χορηγίες από πολίτες, οι οποίες θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων για τα αδέσποτα ζώα και για την ενίσχυση του σωματείου Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Δ.Ε. Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Αριστείδης Λαζαρίδης, η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα.