Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πορεία ειρήνης την Κυριακή 13 Μαΐου από την ΕΔΥΕΘ

Η πορεία αναμένεται να ξεκινήσει από το στρατόπεδο «Νταλίπη» στο Βότση της Καλαμαριάς και να καταλήξει στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη.

Πορεία Ειρήνης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 13 Μαΐου η ΕΔΥΕΘ, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της ΕΕΔΥΕ.

Η πορεία αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:00 από το στρατόπεδο «Νταλίπη» στο Βότση της Καλαμαριάς και να καταλήξει μπροστά στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πορείας Ειρήνης περιλαμβάνει:

· 10πμ – συγκέντρωση μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου «ΝΤΑΛΙΠΗ» (επί της οδού Εθνικής Αντίστασης στο Βότση) και εκκίνηση της Πορείας.

· 11пм – στάση μπροστά στο ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο NRDC-GR στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού (επί της Λεωφ. Στρατού) και εκφώνηση της ομιλίας της Πορείας Ειρήνης.

· 13μμ – κατάληξη μπροστά στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη (στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου), έγκριση ψηφίσματος και κατάθεση στεφάνων

Η Πορεία θα κινηθεί μέσω των οδών: Εθνικής Αντίστασης, Βασ. Όλγας, Βασ, Γεωργίου, Ναπολέοντος Ζέρβα, Λεωφόρου Στρατού, Τσιμισκή και Βενιζέλου)