Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό (vid)

Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά διατρανώνουν την αντίθεσή τους στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο αλλά και στον εμβολιασμό για την είσοδο στα γήπεδα.

Με πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου σε λίγη ώρα θα διεξαχθεί η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιαν για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, κατευθύνονται οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, ξεκινώντας από την πλατεία Βαρδαρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι οπαδοί των ασπρόμαυρων διατρανώνουν με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, που όπως επισημαίνουν, επαναφέρει το ιδιώνυμο, καθώς και στα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ για την επιστροφή των φιλάθλων που έχουν ως προϋπόθεση τον εμβολιασμό για την είσοδο στα γήπεdα, στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν, μεταξύ άλλων, συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

«Ενάντια στον αθλονόμο που επαναφέρει το ιδιώνυμο, ενάντια στις διακρίσεις και τους διαχωρισμούς, και ενάντια σε οποιοδήποτε πιστοποιητικό, εμβολιασμού, πολιτικών φρονημάτων ή ότι άλλο ευφάνταστο απαιτηθεί στο μέλλον, για την είσοδο μας στο γήπεδο» αναφερόταν στο κάλεσμα του Σ.Φ. ΠΑΟΚ.

Αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες των ΜΑΤ ακολουθούν σε απόσταση ασφαλείας την πορεία.