Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τρελή καραμπόλα στην Αγίου Δημητρίου- Τύχη βουνό είχε η μία οδηγός (φωτο+vid)

Το όχημα που δέχθηκε το χτύπημα προσέκρουσε στο κράσπεδο και τούμπαρε, ενώ, ταυτόχρονα, χτύπησε και ένα τρίτο όχημα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Τροχαίο με την εμπλοκή τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με 3ης Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα της Αγίου Δημητρίου με φορά προς την Κατσιμίδη έστριψε παράνομα προς την άνοδο της 3ης Σεπτεμβρίου, στο ύψος του Ολυμπιακού Μουσείου, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με  να εμβολίσει όχημα που κινούνταν στο ρεύμα της Αγίου Δημητρίου προς δυτικά και να το εκτρέψει από την πορεία του.

Το όχημα που δέχθηκε το χτύπημα προσέκρουσε στο κράσπεδο και τούμπαρε ενώ, ταυτόχρονα, χτύπησε και ένα τρίτο όχημα. Η οδηγός του οχήματος που τούμπαρε απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια διερχομένων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ελαφρά τραύματα.

Να σημειωθεί ότι από καθαρή τύχη το αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του από το χτύπημα προσέκρουσε στα κολονάκια και όχι στα μεγάλα δέντρα που υπάρχουν στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: