Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πώς κλείνονται ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών (vid)

«Ραντεβού κλείνουν και χρησιμοποιούν αυτά (τα αντικείμενα). Οπαδοί με οπαδούς. Περιμένουν πέσιμο από τον άλλο σύνδεσμο», παραδέχεται οπαδός.

Αίσθηση προκάλεσαν τα πραγματικά οπλοστάσια που αποκάλυψαν οι έλεγχοι της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ και Άρη σε Τούμπα και Χαριλάου αντίστοιχα (δείτε εδώ).

Τσεκούρια, ρόπαλα, σιδερόβεργες και βεγγαλικά συμπλήρωσαν τον μακρύ κατάλογο της ΕΛΑΣ, κατά την αιφνιδιαστική επιχείρηση στους δύο συνδέσμους.

Χαρακτηριστικός είναι ο κυνισμός με τον οποίο παραδέχθηκε οπαδός από τη Θεσσαλονίκη σε ρεπορτάζ του Alpha ότι τα εν λόγω αντικείμενα χρησιμοποιούνται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ οπαδών.

 «Ραντεβού κλείνουν και χρησιμοποιούν αυτά (τα αντικείμενα). Οπαδοί με οπαδούς. Περιμένουν πέσιμο από τον άλλο σύνδεσμο. Και για άμυνά τους έχουν ρόπαλα, τσεκούρια, οτιδήποτε...», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πάνε τα παλικάρια που κάποτε είχαμε τα μπράτσα και τα χέρια. Τώρα, βγάζουν... τσεκούρια. Αν βγάλει τσεκούρια ένας σύνδεσμος, σημαίνει ότι είναι αδύναμος», επισήμανε στη συνέχεια.

Δείτε το σχετικό video: