Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πώς σκότωσε τη μητέρα του ο 59χρονος - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση κατηγορείται ο 59χρονος καθ' ομολογίαν μητροκτόνος.

Βασανιστικές ήταν οι τελευταίες στιγμές της 84χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε βίαια χθες το πρωί από τον ίδιο της τον γιο στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε: Σοκ στη Θεσσαλονίκη; 59χρονος σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του σστο Ξηροχώρι

Το πτώμα της 84χρονης εντόπισε σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ξηροχωρίου, στον δήμο Χαλκηδόνος, ο άλλος της γιος. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 84χρονη έφερε θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα προκλήθηκαν από αντικείμενο που χρησιμοποιήσε ο δράστης καθώς και από ξυλοδαρμό.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ως δράστης και συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, γιος και σύνοικος της 84χρονης, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Φωτογραφία αρχείου