Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΑ 54Α ΔΗΜΗΤΡΙΑ

Πώς μπορείς να βοηθήσεις στο πολιτιστικό μωσαϊκό που θα παρουσιαστεί στην καλλιτεχνική σκηνή των Δημητρίων από 28 Σεπτεμβρίου έως 20 Οκτωβρίου

Το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό διεθνές φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, τα Δημήτρια, έρχονται και ο δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, μέσα από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο υλοποιούν ελληνικά σχήματα, τα οποία ενσαρκώνουν ποικίλες καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, αλλά και καλλιτεχνικά σχήματα από την Αγγλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο και αλλού, τα οποία όλα μαζί θα συνθέσουν ένα ξεχωριστό πολιτιστικό μωσαϊκό που θα παρουσιαστεί στην καλλιτεχνική σκηνή των Δημητρίων από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Οκτωβρίου.

«Σε χρειαζόμαστε! Ένα μέρος της δράσης μας στηρίζεται και στη δική σου εθελοντική εργασία. Οι εθελοντές μας είναι πολύτιμοι αρωγοί στο να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία το φετινό πρόγραμμα. Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας! Είμαστε σίγουροι ότι μπορείς να βοηθήσεις στο νόημα του θεσμού αυτού, που δεν είναι άλλος από τον πολιτισμό χωρίς όρια και σύνορα και μια Θεσσαλονίκη της τόλμης, του κοσμοπολιτισμού και της δράσης!», αναφέρει ο δήμος.

Εάν επιθυμείς να γίνεις εθελοντής, συμπλήρωσε εδώ την Αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της ομάδας Εθελοντισμού Βασίλη Βασιλειάδη: τηλ. 2313 318530 v.vasileiadis@thessaloniki.gr

Χρήσιμοι σύνδεσμοι του Φεστιβάλ:

www.dimitria.thessaloniki.gr
https://www.facebook.com/DimitriaFestival/
https://twitter.com/dimitriafest
https://gr.pinterest.com/dimitriafestival/
https://issuu.com/thesscity
https://www.youtube.com/channel/UCnLy01JMy3pQApXiX-2CcDQ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ