Σάββατο 19 Ιουνίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ CLICK AWAY ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΟ SMS

Επαναλειτουργεί με τη μέθοδο του click away το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη - Αναλυτικά όσα πρέπει να ξέρετε για τη διαδικασία και το sms μετακίνησης.

Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 12 Απριλίου η αγορά της Θεσσαλονίκης με τη μέθοδο του click away.

Η σημαντικότερη διαφορά για τους κατοίκους του νομού με όλες τις προηγούμενες φορές που λειτουργούσε το λιανεμπόριο με την εν λόγω μέθοδο στην περιοχή, είναι το sms, καθώς πλέον οι καταναλωτές θα αποστέλουν μήνυμα στο 13032.

Στο 13032 επιτρέπεται μόνο ένα ημερήσιο μήνυμα και μόνο το ονοματεπώνυμο. Σε δεύτερο μήνυμα θα γυρίζει αρνητική απάντηση.

Όπως είχε διευκρινιστεί την περασμένη εβδομάδα που επαναλειτούργησε η αγορά σχεδόν στο σύνολο της επικράτειας, για ψώνια επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις τις καθημερινές, πάντοτε με κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνικά ή διαδικτυακά, φέροντας ταυτότητα ή διαβατήριο.

Όσον αφορά στη διαδικασία του click away, έχει ως εξής:

Καταχώρηση της παραγγελίας/ραντεβού από την επιχείρηση και αποστολή στον πελάτη είτε ηλεκτρονικού αποδεικτικού εγγράφου της αγοράς (προπληρωμένη παραγγελία) είτε μηνύματος SMS που φέρει τα εξής στοιχεία: επωνυμία, διεύθυνση και Α.Φ.Μ. της επιχείρησης, χρονικό διάστημα παραλαβής.

Παραλαβή από ένα (1) άτομο και μόνο.

Πληρωμή μόνο ηλεκτρονικά ή με POS κατά την παραλαβή.

Κατά την παραλαβή εκτός καταστήματος (click away): α) τήρηση ελάχιστης απόστασης δύο μέτρων μεταξύ πελατών, β) μέγιστος αριθμός ατόμων στην αναμονή: εννέα (9) άτομα και γ) μέγιστος χρόνος παραμονής στο σημείο παραλαβής: δέκα (10) λεπτά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ