Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ποτάμι με λύματα σε κεντρικό δρόμο στον Άγιο Παύλο (φωτο)

Λόγω βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης της ΕΥΑΘ τα λύματα ρέουν ανά τακτά διαστήματα στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Ηπείρου

Κάθε λίγο και λιγάκι ξεχειλίζουν λύματα το τελευταίο διάστημα σε περιοχή στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, λόγω βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης της ΕΥΑΘ.

Πρόκειται για αγωγό που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Ηπείρου, για τον οποίο έχουν γίνει διαδοχικές κλήσεις στην εταιρεία από αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής, καθώς τα λύματα ρέουν ανεξέλεγκτα επάνω στο οδόστρωμα, προκαλώντας δυσοσμία και, φυσικά, εγείροντας υγειονομικό κίνδυνο.

Το πρόβλημα είναι γνωστό στην ΕΥΑΘ: συνεργεία της φτάνουν στο σημείο, παρεμβαίνουν και διορθώνουν -επανειλημμένως, αλλά πρόσκαιρα- το πρόβλημα ξεβουλώνοντας τον αγωγό, όπως και σήμερα το πρωί, ωστόσο, λόγω της ιδιομορφίας της περιοχής, δεν μπορεί εύκολα να υπάρξει οριστική λύση, καθώς απαιτείται αντικατάσταση. Σύμφωνα με την εταιρεία, για να συμβεί αυτό απαιτούνται συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις και να προσπελαστεί η γραφειοκρατία, κάτι που αναμένεται να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες κατοίκων από την υπερχείλιση λυμάτων: