Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Πολιτικές Κοινωνικής Πρόνοιας της Κυβέρνησης»

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Κατερίνα Ζιούτα παρουσιάζοντας σε έντυπο δράσεις του μητρώου στελεχών που διενεργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση «Πολιτικές Κοινωνικής Πρόνοιας της Κυβέρνησης» με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη που συνδιοργάνωσαν οι γραμματείς κ. Κ. Λολίτσας, Γραμματέας Ατόμων με Αναπηρία ΝΔ, η κ. Μ. Νάτσιου Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ, η κ. Χρ. Ατσιδάκου, Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων ΝΔ, η κ. Πίστη Κρυσταλλιδου Γραμματέας της Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ υπό τον συντονισμό του κ. Γ. Παπαγεωργιου.  

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Κατερίνα Ζιούτα ως συντονίστρια του Μητρώου Στελεχών ΝΔ Β´ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας σε έντυπο που δόθηκε στον υπουργό και στους παρεβρισκόμενους, δράσεις του μητρώου στελεχών που διενεργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια πανελλαδικά, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: