Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προφασίστηκαν βλάβη στο ασανσέρ και έκλεψαν ηλικιωμένη

Ένας 27χρονος και δύο συνεργοί του έπεισαν την ηλικιωμένη πως ήθελαν να επισκευάσουν ηλεκτρολογικό πρόβλημα, τους άφησε να περάσουν και την έκλεψαν.

Στη σύλληψη ενός 27χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απάτης κατά συναυτουργία προχώρησαν πρωινές ώρες του Σαββάτου, 30 Μαρτίου, περιπολούντες αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο 27χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, ενεργώντας από κοινού με δύο συνεργούς του, εισήλθαν σε οικοδομή στο κέντρο της πόλης, όπου έπεισαν ηλικιωμένη γυναίκα να εισέλθουν στο διαμέρισμά της, προφασιζόμενοι ότι θα επισκευάσουν ηλεκτρολογικό πρόβλημα από το οποίο προερχόταν δήθεν βλάβη του ανελκυστήρα.

Από το εσωτερικό της οικίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ρολόγια χειρός, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου κατά τη σύλληψή του.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του, εντός του τρέχοντος μηνός προέβη σε δύο ακόμα περιπτώσεις κλοπής με τον ίδιο τρόπο δράσης, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και τιμαλφή.

φωτογραφία αρχείου