Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 49χρονος γυναικοκτόνος της Πολίχνης

Στην ολιγόλεπτη απολογία του ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πίστευε πως η γυναίκα του τον απατούσε - Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή ο 49χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο της 47χρονης συζύγου του το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Στην ολιγόλεπτη απολογία του ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε, όπως και προανακριτικά, ότι πίστευε πως η γυναίκα του τον απατούσε. Αναφορικά με την άγρια δολοφονία φέρεται να είπε πως εκείνη την ώρα δεν ήξερε τι έκανε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο ίδιος προανακριτικά, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ χρειάστηκε και να νοσηλευτεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόρισμα της ψυχιατρικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθη μετά τη σύλληψή του, δεν προέκυψε ότι έχει το ακαταλόγιστο. Έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η 48χρονη γυναίκα βρήκε μαρτυρικό θάνατο το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι στην Πολίχνη. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ο 49χρονος τη μαχαίρωσε 23 φορές.

Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου όπου ομολόγησε τη γυναικοκτονία και παραδόθηκε. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι, όπου βρήκαν τη γυναίκα κατακρεουργημένη στην κρεβατοκάμαρα.