Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 20χρονος Αλβανός για τον φόνο ομοεθνή του

Ο φόνος 44χρονου έξω από καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκη το 2018 εξιχνιάστηκε προ ημερών και ένας εκ των τριών δραστών προφυλακίστηκε

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον θάνατο 44χρονου ομοεθνή του έξω από καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 18ης Μαΐου ενώ η υπόθεση εξιαχνιάστηκε το Σάββατο.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20, 24 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία. Ο 20χρονος συνελήφθη ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 20χρονος φέρεται να είπε ότι δεν κατάλαβε τι έγινε ακριβώς γιατί ήταν επηρεασμένος από χάπια και αλκοόλ. Όσον αφορά τους λόγους της συμπλοκής φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έγινε για ασήμαντο λόγο. Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και οδηγείται στις φυλακές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, οι τρεις άντρες ενεργώντας από κοινού κατέφεραν χτυπήματα στο κεφάλι και πλήγμα με μαχαίρι στην οπίσθια αριστερή μηριαία χώρα του θύματος. Ο 44χρονος διακομίσθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης, όπου έπειτα από κάποιες ώρες κατέληξε.