Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πρώην πεθερός πίσω από τον πυροβολισμό στον Εύοσμο

Οι αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη που πυροβόλησε τη Δευτέρα έναν 39χρονο και τον κράτησε μαζί με την αρραβωνιαστικιά του όμηρους για μισή ώρα.

Οικογενειακό επεισόδιο, και όχι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αποδείχθηκε ο πυροβολισμός που δέχθηκε 39χρονος τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί στον δεξί μηρό.

Από τις αρχές ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 55χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη, παράβαση του Νόμου Περί όπλων, Παράνομη κατακράτηση, Απειλή, Εξύβριση και Απλή σωματική Βλάβη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 31 Αυγούστου, μετέβη στην οικία του 39χρονου, όπου τον τραυμάτισε στο πόδι με πυροβόλο όπλο, έπειτα από μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο.

Σημειώνεται ότι παρούσα ήταν και η 32χρονη ημεδαπή αρραβωνιαστικιά του παθόντα, ενώ ο 55χρονος, με την απειλή όπλου του, κράτησε παράνομα επί μισαώρου εντός της οικίας, μην επιτρέποντάς τους να καλέσουν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος δράστης είναι ο πρώην πεθερός της 32χρονης.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου