Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στην υδροδότηση σε Πανόραμα και Λαγκαδά λόγω εργασιών

Στον δήμο Λαγκαδά και Πυλαίας-Χορτιάτη θα παρουσιαστούν σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου προβλήματα στην υδροδότηση λόγω εργασι΄'ων

Προβλήματα στην υδροδότηση θα παρουσιαστούν σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα, από τις τις 09:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχομέτρου στο αντλιοστάσιο Λύκων στην περιοχής του Πανοράματος, του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή του Πανοράματος, του Νόμου 751 και στη περιοχή των Τοπογράφων (Πυλαία).

«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

Διακοπή νερού σε κοινότητες του δήμου Λαγκαδά

Διακοπή νερού σε κοινότητες του δήμου Λαγκαδά θα σημειωθεί σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου με σκοπό την επισκευή βλάβης κεντρικού αγωγού που τροφοδοτεί την κεντρική δεξαμενή Λαγκαδά, όπως ανακοίνωσε η τοπική Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης.

Η διακοπή αφορά τις κοινότητες Ηρακλείου-Λαγκαδά-Χρυσαυγής-Περιβολακίου και θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 14:00.

«Επισημαίνεται ότι στα ακίνητα με χαμηλό υψόμετρο η επαναφορά της υδροδότησης θα γίνει συντομότερα σε σχέση με τα ακίνητα με μεγαλύτερο υψόμετρο όπου η πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης θα καθυστερήσει έως ότου αυξηθεί η πίεση του νερού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης.