Τρίτη 7 Απριλίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΨΕΥΔΗΣ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η καταγγελία δασκάλου σε δημοτικό σχολείο του Χορτιάτη για ληστεία με ξυλοδαρμό ήταν ψευδής.

Ψευδής αποδείχτηκε η καταγγελία δασκάλου του δημοτικού σχολείου του Χορτιάτη για ληστεία μετά ξυλοδαρμού (δείτε εδώ)μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο δάσκαλος ο οποίος είναι και υποδιευθυντής στο δημοτικό, στις 21.00 το βράδυ της Τρίτης, και ενώ βρισκόταν εντός του σχολείου, δύο άτομα του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν, αφαιρώντας από πάνω του 1.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον υποδιευθυντή βρήκε σήμερα τραυματισμένο στις 7.00 το πρωί γυναίκα-εργαζόμενη στο σχολείο, η οποία ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Πληροφορίες θέλουν το ποσό των 1.000 ευρώ, που όπως ισχυρίστηκε του αφαίρεσαν με τη βία οι δύο άγνωστοι, προοριζόταν για την τριήμερη εκδρομή των μαθητών της έκτης δημοτικού στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ενώ έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση από τη διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ