Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων σε Τριανδρία και Τούμπα - Το ένα προσγειώθηκε σε παρκαρισμένα

Από την πτώση του δέντρου στην Τριανδρία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα ΙΧ, ενώ για την απομάκρυνσή τους συνέδραμε η Πυροσβεστική.

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην ανατολική Θεσσαλονίκη λόγω της βροχής και του αέρα, με ένα εκ των οποίων να προσγειώνεται σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που βρισκόταν σταθμευμένα.

Αρχικά, ένα δέντρο έπεσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα επί της οδού Σερρών στην Τριανδρία στις 9 παρά 15, ενώ τρία τέταρτα αργότερα ένα ακόμα δέντρο έπεσε επί της οδού Ανατολικής Θράκης στην Κάτω Τούμπα.

Από την πτώση του δέντρου στην Τριανδρία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα ΙΧ και για την απομάκρυνσή τους συνέδραμαν από ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο πυροσβέστες στην κάθε περίπτωση.

Σημειώνεται πως από τη χθεσινή νεροποντή ένα δέντρο έπεσε σε εν κινήσει όχημα επί της οδού Αγίου Δημητρίου στο ύψος του Καυτανζογλείου στο ρεύμα προς κέντρο, ένα ακόμα μεγάλο δέντρο έπεσε δίπλα στο πάρκο της Νέας Ελβετίας, ενώ ένα κλαδί προσγειώθηκε σε ΙΧ την ώρα που αυτό εισερχόταν στο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας.

Φωτογραφία αρχείου