Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σαλπάρει για τελευταία φορά το Σαββατοκύριακο ο Κωνσταντής

Τόσο ο Κωνσταντής όσο και η Καλυψώ θα επιστρέψουν στις καθημερινές τους εξορμήσεις στα νερά της Θεσσαλονίκης την άνοιξη του 2021.

Ολοκληρώνει τα δρομολόγιά του στον Θερμαϊκό Κόλπο αύριο Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το καραβάκι Κωνσταντής, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Karavakia Thessaloniki Waterbus. Ο Κωνσταντής και η Καλυψώ θα επιστρέψουν στις καθημερινές τους εξορμήσεις στα νερά της Θεσσαλονίκης την άνοιξη του 2021.

«Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Σας ενημερώνουμε πως αυτό είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο που εκτελεί δρομολόγια το καραβάκι ‘’Κωσταντής’’, καθώς στις 27/09/20 ολοκληρώνει τα δρομολόγιά του», αναφέρεται στην ενημέρωση και προστίθεται:

«Σε μια δύσκολη χρονιά και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην τοπική κοινωνία που τόσα χρόνια μας στηρίζει όσο και στους ξένους επισκέπτες που μας επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.

» Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Άνοιξη του 2021 με τα δύο πολυτελή και αξιόπλοα καραβάκια μας ‘’Κωσταντής’’ και ‘’Καλυψώ’’ πάντα έτοιμα να εξυπηρετήσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης πλέοντας στις κοντινές ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου θερμαικού».