Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε δύο σπίτια είχαν ξαναχτυπήσει οι δράστες της κλοπής των 80.000€

Οι δράστες, ηλικίας 45, 36 και 34 ετών, είχαν αφαιρέσει χρηματικά ποσά και κοσμήματα από δύο ακόμη σπίτια το τελευταίο διήμερο.

Σε δύο ακόμη σπίτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Τριανδρία είχαν χτυπήσει το τελευταίο διήμερο με τη μέθοδο απασχόλησης και προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ οι τρεις συλληφθέντες για την κλοπή των 80.000 ευρώ από το σπίτι ηλικιωμένης το Σάββατο στην περιοχή της Χαριλάου.

Οι δράστες, ηλικίας 45, 36 και 34 ετών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», καθώς με τη μέθοδο της απασχόλησης και προσποιούμενοι του υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου αφαίρεσαν από την οικία της 87χρονης στην περιοχή της Χαριλάου το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως προέκυψε ότι ανωτέρω δράστες από κοινού με δύο συνεργούς τους, που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, κατά το τελευταίο διήμερο με την μέθοδο της αφαίρεσαν από δύο οικίες στις περιοχές κέντρου πόλης και Τριανδρίας χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

φωτογραφία αρχείου