Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Γεύμα στα Λαδάδικα ο Άδωνις με Ζέρβα, Λεκάκη και αντιδημάρχους

Η ανάπαυλα του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη για γεύμα στα Λαδάδικα από τις συνεχείς επισκέψεις που πραγματοποίησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σε μία ανάπαυλά του από τις συνεχείς επισκέψεις που πραγματοποίησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης γευμάτισε μαζί με τους δημάρχους και τους αντιδημάρχους του δήμου Θεσσαλονίκης σε εστιατόριο στα Λαδάδικα.

Ο υπουργός γευμάτισε με τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρο Λεκάκη ενώ παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Κούπκας, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Σωκράτης Δημητριάδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν κρίσιμα ζητήματα της Θεσσαλονίκης με χαρακτηριστικά παραδείγματα το Μετρό Θεσσαλονίκης, τα θέματα που αφορούν τον ΟΑΣΘ αλλά και τις επενδύσεις που προσελκύει ήδη αλλά φιλοδοξεί να προσελκύσει η πόλη.

Τη συζήτηση συνόδευσε ροζέ κρασί ενώ οι γαστρονομικές τους επιλογές κινήθηκαν σε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.

Ο υπουργός μετά την επίσκεψή του στα ανατολικά της πόλης, στη Μηχανιώνα, το Thess Intec και τη Pfizer, έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της πόλης για να ξεκουραστεί και να συνεχίσει την επίσκεψή του στην πόλη.