Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Γίνεται... Ταξιάρχης η Αριστοτέλους - Γεμίζει με εκατοντάδες έλατα (φωτο+vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο στολισμός της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για τις γιορτές των Χριστουγέννων - Δείτε εικόνες

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο στολισμός της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ολόκληρη η πλατεία Αριστοτέλους έχει γεμίσει με δέντρα Χριστουγέννων και στολίδια ενώ παράλληλα με φωτάκια έχουν τοποθετηθεί και στα δέντρα που βρίσκονται στις οδούς Ερμού και Τσιμισκή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη γιορτινή πλατεία Αριστοτέλους το 18μετρο δέντρο που έχει στηθεί θα περιβάλλεται από συστάδες περίπου πενήντα ελάτων.

Συνολικά θα τοποθετηθούν περίπου 550 έλατα, ύψους από 1 μέτρο έως 4, τα οποία προέρχονται όλα από πέντε τοπικούς παραγωγούς της Χαλκιδικής.

Ένα ξεχωριστό οπτικό αποτέλεσμα θα διαμορφώσουν και τα μεταλλικά φωτιζόμενα δέντρα, τα οποία θα τοποθετηθούν τόσο στην πλατεία όσο και στον άξονα της Αριστοτέλους.



Παράλληλα, εντυπωσιακός αναμένεται να είναι ο στολισμός συνολικά στον άξονα της Αριστοτέλους, αφού τα παρτέρια στο κομμάτι από τη Μητροπόλεως μέχρι και την Εγνατία θα στολιστούν με περίπου 500 δεντράκια.



Η φωταγώγηση των δέντρων στην πλατεία Αριστοτέλους αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθεί συγκεκριμένη εκδήλωση για το κοινό, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός εν μέσω έξαρσης της πανδημίας στην πόλη.