Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε καταστολή ένας εκ των ποδηλατών που παρασύρθηκε από ΙΧ

Σταθερή η κατάστασή του - Έχει εξεταστεί από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και την Πέμπτη θα υποβληθεί εκ νέου σε αξονική τομογραφία

Σε καταστολή νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο ένας από τους τρεις ποδηλάτες, τους οποίους παρέσυρε και τραυμάτισε το πρωί της Τρίτης ΙΧ στον δρόμο Χορτιάτη - Θεσσαλονίκης, πριν από το Ασβεστοχώρι.

«Η κατάστασή του παραμένει σταθερή» ανέφερε στο ΑΜΠΕ η διοικήτρια του Ιπποκρατείου Βασιλική Παπαχριστοδούλου, επισημαίνοντας ότι ο άτυχος 19χρονος ποδηλάτης έχει εξεταστεί από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και την Πέμπτη θα υποβληθεί εκ νέου σε αξονική τομογραφία.

Ο νεαρός ποδηλάτης, 6 φορές πρωταθλητής Ελλάδος, χτυπήθηκε στο κεφάλι. Μαζί με άλλους 3 συναθλητές του, μέλη του ίδιου ποδηλατικού συλλόγου, έκαναν την προπόνησή τους, καθώς προετοιμάζονταν για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας που ξεκινά την Παρασκευή στην Ναύπακτο.

Εκείνη την ώρα ένας 68χρονος, με το ΙΧ του, κατέβαινε από τον Χορτιάτη αλλά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έκανε αναστροφή. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε τους ποδηλάτες. Τραυματίστηκαν οι 3 από τους 4 ποδηλάτες, ενώ μόνον ο 19χρονος είναι σοβαρά.