Skip to main content

«Θα ξαναπάω στην Κωνσταντινούπολη»: Στη Θεσσαλονίκη η 39χρονη που τραυματίστηκε (vid)

Όταν οι πόρτες του τουρκικού ασθενοφόρου άνοιξαν η μητέρα της την πήρε αγκαλιά - «Είμαι καλά, μην ανησυχείτε, χαίρομαι που επέστρεψα», είπε η ίδια

Χαμογελαστή και ανακουφισμένη που η περιπέτειά της έλαβε τέλος έφτασε λίγο πριν τις 21:00 στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκη από την Κωνσταντινούπολη η 39χρονη Άννα Δεπώλα με τουρκικό ασθενοφόρο.

Στο νοσοκομείο την περίμεναν οι γονείς της και γιατροί του ΤΕΠ ενώ μόλις άνοιξαν οι πόρτες του ασθeνοφορου χαμογέλασε και είπε «είμαι καλά, μην ανησυχείτε, χαίρομαι που επέστρεψα».

Αμέσως έπεσε στην αγκαλιά της η μητέρα της Αγγελική που φώναξε το όνομά της, «Άννα μου», με την 39χρονη να της λέει «μανούλα μου μην ανησυχείς, είμαι καλά».

Σε ερώτηση της Voria.gr αν θα πάει ξανά στην Κωνσταντινούπολη, η 39χρονη είπε ότι έχει μάθει στη ζωή της να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις. «Σίγουρα θα χρειαστεί λίγος χρόνος, προς το παρόν σκέφτομαι να γίνω καλά γιατί αυτές οι δύο μέρες ήταν πολύ πιεστικές». Τόνισε ότι γλύτωσε από την έκρηξη επειδή ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και επισήμανε ότι οι Τούρκοι γιατροί την πρόσεξαν πάρα πολύ παρότι όπως τόνισε «υπήρχαν πιο βαριά περιστατικά από το δικό μου».