Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε νέο κτήριο προσεχώς το ΚΕΠ της Τούμπας

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Τούμπας πρόκειται να μεταστεγαστεί σε ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Ανατολικής Θράκης 12.

Σε νέο ακίνητο, το οποίο βρίσκεται σε πολύ κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο, πρόκειται να μεταφέρει ο δήμος Θεσσαλονίκης μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το ΚΕΠ της Τούμπας.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος αναφέρθηκε συνολικά στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται στην κατεύθυνση της αναβάθμισης των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τον πολίτη.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Στέλιο Λιακόπουλο, το ΚΕΠ της Τούμπας πρόκειται να μεταστεγαστεί σε ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Ανατολικής Θράκης 12.



Πρόκειται για ένα ακίνητο που βρίσκεται σε κομβικό σημείο, ώστε να εξυπηρετούνται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι κάτοικοι της περιοχής της Τούμπας. Η σχετική σύμβαση έχει ήδη υπογραφεί, ενώ πολύ άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατάλληλη διαμόρφωση του ακινήτου, ώστε να στεγάσει το ΚΕΠ της Τούμπας, το οποίο μέχρι να παραδοθεί ο νέος χώρος θα εξακολουθήσει να λειτουργεί στην οδό Δορυλαίου.

Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση της λειτουργίας των ΚΕΠ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, είναι διαρκείς. Μόλις πριν από λίγους μήνες, εξάλλου, ξεκίνησε την επαναλειτουργία του το ΚΕΠ της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, που πλέον στεγάζεται σε έναν νέο, σύγχρονο χώρο, επί της οδού Λαγκαδά 59.