Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου γίνονται εργασίες

Οι εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού και του εθνικού οδικού δικτύου έχουν προγραμματιστεί από τις 06.30 έως τις 11.30.

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού και του εθνικού οδικού δικτύου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σήμερα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επαναδιαγράμμισης:

Στην Εθνική Οδό 67 (Θεσσαλονίκη-αεροδρόμιο «Μακεδονία»)

α) Στην κατεύθυνση προς αεροδρόμιο, από τη συμβολή με τον Κ-13 της ανατολικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, μέχρι τη διασταύρωση του αεροδρομίου οι γραμμές διαχωρισμού λωρίδων
β) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από τη διασταύρωση του αεροδρομίου μέχρι 30 μέτρα μετά τα «Πράσινα Φανάρια» οι γραμμές διαχωρισμού λωρίδων
γ) Οι διαβάσεις με ψυχροπλαστικό υλικό επί της Εθνικής Οδού 67 στις συμβολές με τις οδούς Ηλέκτρας και Αντύπα, καθώς και η διάβαση με ψυχροπλαστικό υλικό έμπροσθεν του καταστήματος ΙΚΕΑ και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Στη συνδετήρια οδό μεταξύ Εθνικής Οδού 67 και αεροδρομίου οι γραμμές διαχωρισμού λωρίδων και στις δύο κατευθύνσεις

Στην Επαρχιακή οδό 3 (Θεσσαλονίκης-Πυλαίας Πανοράματος-διασταύρωσης Χορτιάτη) από τα εκπαιδευτήρια Ανατόλια έως την είσοδο της Δ.Ε. Πανοράματος, η αξονική γραμμή και διάβαση με ψυχροπλαστικό υλικό έμπροσθεν του Ανατόλια

Στην Επαρχιακή οδό 2 (Θεσσαλονίκης-Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη-Κορυφής Κισσού) η αξονική γραμμή από τη διασταύρωση με οδό Ανδρέα Παπανδρέου έως την έξοδο από Δ.Ε. Πεύκων.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για σήμερα από τις 06.30 έως τις 11.30.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.