Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου θα γίνουν εργασίες

Τα έργα θα γίνουν σε σημεία στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς και στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς και στην 4η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 26 έως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου  και από τη Δευτέρα 2 έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας ως εξής:

α) επί της δεξιάς οριογραμμής της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς στο ύψος των Διαβατών με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

β) επί της κεντρικής νησίδας της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας) στο ύψος της επιχείρησης «Λητώ».

γ) επί της δεξιάς οριογραμμής της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας) πριν τον οικισμό του Μελισσοχωρίου

δ) επί της δεξιάς οριογραμμής της γέφυρας Σταυρούπολης επί της οδού Λαγκαδά.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.