Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΣΕΘ

Ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ επισκέφθηκαν σήμερα τα εργοτάξια του μετρό Αγίας Σοφίας και Βενιζέλου - Συνάντηση με τον κ. Ταχιάο.

Τα εργοτάξια του μετρό Αγίας Σοφίας και Βενιζέλου επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή, 11 Ιουνίου, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καλογερούδης και Γιάννης Τόσκας, αντίστοιχα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών κατασκευής του υπόγειου μέσου σε σταθερή τροχιά από τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Νίκο Ταχιάο. Στην ξενάγηση συμμετείχε το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του ΟΣΕΘ, Φυγαλία Παπαγεωργίου.

«Οι δύο φορείς έχουν στενή συνεργασία στο σχεδιασμό της αναδιάρθρωσης των αστικών συγκοινωνιών, ώστε με την ολοκλήρωση κατασκευής του το Μετρό να διασυνδεθεί με τα λεωφορεία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, μεταξύ ΟΣΕΘ και Αττικό Μετρό «υπάρχει στενή συνεργασία και για την κατασκευή τερματικών, πολυτροπικών σταθμών μετεπιβίβασης Μετρό και ΜΜΜ στη Νέα Ελβετία του δήμου Θεσσαλονίκης, σε πρώτη φάση», καταλήγει η ανακοίνωση.

«Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε με την ολοκλήρωση κατασκευής του Μετρό οι μετακινούμενοι να απολαμβάνουν το νέο μέσο μεταφοράς σε διασύνδεση με τα άλλα μέσα, κάτι το οποίο θα αλλάξει το τοπίο των μετακινήσεων στην πόλη και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής», σημείωσε ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Καλογερούδης.

«Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, είχε την ευγενή καλοσύνη να μας ξεναγήσει στο σημαντικότατο αυτό έργο για τη Θεσσαλονίκη, οι εργασίες του οποίου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Στοχεύουμε το 2023 να έχουμε έτοιμους, σύγχρονους, τερματικούς σταθμούς», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Γιάννης Τόσκας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ