Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο για τους δημοσιογράφους ενόψει ευρωεκλογών

Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί στο Δηµαρχείο της πόλης την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στις 11.00 πµ. (Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης). Ώρα προσέλευσης 10.30

Σεμινάριο για την ενημέρωση των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης σχετικά με τις Θεσμικές ενημερωτικές δράσεις ενόψει των Ευρωπάίκών Εκλογών 2019, διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπάίκής Πληροφόρησης Europe Direct - ΚΕΔΗΟ, με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση Θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της πόλης την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στις 11.00 πμ. (Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης). Ώρα προσέλευσης 10.30. Την εκδήλωση Θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Για το πολιτικό διακύβευμα των ευρωπαϊκών εκλογών μαγνητοσκοπημένο μήνυμα Θα στείλει ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ, Δημήτρης Παπαδημούλης και Θα μιλήσουν οι ευρωβουλευτές Εύα Κάίλή και Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Τις δράσεις της προεκλογικής εκστρατείας Θα παρουσιάσουν το Γραφείο του ΕΚ και η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα.

Για την κάλυψη των Ευρωπαϊκών εκλογών από τα ΜΜΕ Θα μιλήσει ο καθηγητής του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΑΠΟ, Χρήστος Φραγκονικολόπουλος.

Στους συμμετέχοντες Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.