Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων της ΑΡΣΙΣ (φωτο)

Οι εργαζόμενοι ζητούν «την άμεση καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων τους» - Διαμαρτυρία έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ επί της Λέοντος Σοφού 26 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν το μεσημέρι της Δευτέρας εργαζόμενοι που βρίσκονται υπό επίσχεση στους ξενώνες Ταγαράδων, Πυλαίας και Ωραιοκάστρου.

Οι εργαζόμενοι ζητούν «την άμεση καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων τους» και διεκδικούν, σύμφωνα με τους ίδιους, «την ομαλοποίηση της διαδικασίας καταβολής της μισθοδοσίας τους καθώς και της χρηματοδότησης εν γένει».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Βάσης Εργαζόμενων στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας, «δε μπορούμε παρά να δηλώσουμε την αμέριστη και αδιαπραγμάτευτη αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων της ΑΡΣΙΣ και να τους στηρίξουμε ενεργά στη δίκαιη διεκδίκησή τους. Τασσόμαστε, λοιπόν, σε κοινό μέτωπο αγώνα για την αξιοπρέπεια όλων μας, υπερασπιζόμενοι/ες συλλογικά και αποφασιστικά τα εργατικά μας συμφέροντα απέναντι σε αυτά των αφεντικών. Με όπλο μας την αλληλεγγύη οργανωνόμαστε αδιαμεσολάβητα και δεν αφήνουμε κανέναν και καμία μόνο/η απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και αναλγησία».