Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία για την Άλωση από Χρυσαυγίτες

Πορεία μνήμης για τον «τελευταίο Βασιλιά της Κωνσταντινούπολης, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο» θα πραγματοποιήσουν αύριο μέλη της Χρυσής Αυγής

Συγκέντρωση και πορεία μνήμης «για τον τελευταίο υπερασπιστή της Βασιλεύουσας, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο», διοργανώνει η Χρυσή Αυγή για αύριο στις 19:00, στην οδό Καζαντζάκη 4, στην περιοχή των Δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί και στην Αθήνα.

«Την ώρα που ο κυβερνητικός θίασος υποχωρεί απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και επικαλείται "μερικές δεκάδες μέτρα" για να δικαιολογήσει την αδυναμία υπεράσπισης της ακεραιότητας του Έθνους, η ιστορία έρχεται για να μας διδάξει ότι προτιμότερη είναι η ένδοξη θυσία από την ατίμωση της υποτέλειας. Οι Έλληνες εθνικιστές θα τιμήσουν και φέτος τον τελευταίο Βασιλιά της Κωνσταντινούπολης, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και καλούν όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να πυκνώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, για να γιγαντωθεί η φωνή αντίστασης απέναντι στους δειλούς που κυβερνούν την πατρίδα μας».