Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ασθενής που δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο Παπανικολάου

Συγκλονιστικό μήνυμα από το νοσοκομείο: «Δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ, βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές»

Τη δική του εμπειρία περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη που νόσησε από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο Γιάννης Πιτσιόρας, με μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μιλά για τη νοσηλεία του εδώ και 12 ημέρες, επαινεί τα αντανακλαστικά του συστήματος Υγείας της χώρας μας και τους ανθρώπους του, ενώ απαντά και στους αρνητές της πανδημίας.

«Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με συγκλονιστικό τρόπο, ο Γιάννης Πιτσιόρας τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι «δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ, βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές».

Όπως τονίζει, «όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. [...] Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας».

Παράλληλα, ο δικηγόρος αφήνει αιχμές για όσους αρνούνται ότι υπάρχει η πανδημία αναφέροντας: «Μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες)».