Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν παράνομα παρκαρισμένα και μοίρασαν... λυπητερές στο κέντρο (φωτο+vid)

Γερανοί σάρωσαν την οδό Πολυτεχνείου το πρωί της Παρασκευής σηκώνοντας παράνομα παρκαρισμένα, ενώ μοιράστηκαν και κλήσεις.

Παράνομα παρκαρισμένα... τέλος το πρωί της Παρασκευής από την οδό Πολυτεχνείου, καθώς δύο γερανοί της Τροχαίας και δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας επιχείρησαν από κοινού προκειμένου να αποσυμφορηθεί ο δρόμος, που αποτελεί και έναν από τους κεντρικούς άξονες της Θεσσαλονίκης.

Πινακίδες αφαιρέθηκαν, οχήματα... σηκώθηκαν από τον γερανό ενώ δεν είναι λίγοι οι οδηγοί τόσο στην Πολυτεχνείου όσο και στη Δωδεκανήσου και σε παρακείμενες οδούς που είδαν ροζ ραβασάκια στο παρμπρίζ τους.

Όπως άλλωστε δήλωσε ο Δημήτρης Δαγκλής, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα της Δημοτικής Αστυνομίας, πρόκειται για ένα σημείο που πονάει ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κοινές δράσεις της δημοτικής αστυνομίας με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται «για να καταλάβει ο ασυνεπής οδηγός ότι δεν σταματάμε να επιχειρούμε».

«Επειδή είναι μία περίοδος που ο κόσμος βγαίνει έξω, εμείς προσαρμοζόμαστε στην αυξημένη κίνηση με δυνάμεις και σχεδιασμό, ώστε να μη μπλοκάρει η πόλη», πρόσθεσε.

Όσο για τους οδηγούς που δεν θα δουν τα οχήματά τους στο σημείο που τα πάρκαραν παράνομα, θα πρέπει να απευθυνθούν στον αξιωματικό υπηρεσίας που θα τους καθοδηγήσει από πού μπορεί να τα πάρουν.